Ζωδιοπρόβλεψη για όλο το Σ/K - iefimerida.gr

Ζωδιοπρόβλεψη για όλο το Σ/K

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ζώδια του Σ/Κ είναι χορταστικά. Δες τι πρόκειται να σου συμβεί για να έχεις το προβάδισμα σε κάθε κίνηση.

Κριός

Αυτό το Σ/Κ σε βρίσκει να αυτολογοκρίνεσαι, να αυτοσαρκάζεσαι και να μην αφήνεις τίποτα καλό να σου συμβεί, αν πρώτα δεν το περάσεις από 40 κύματα. Το «τι να μου πεις τώρα κι εσύ;» έγινε η αγαπημένη σου φράση και πριν ακόμα ξεκινήσει το έργο έχεις την αίσθηση ότι γνωρίζεις και το φινάλε. Όμως ο έρωτας είναι δυνατότερος του κυνισμού σου και όταν θέλει να συμβεί απλά συμβαίνει. Μπορεί η καρδιά σου να έχει περάσει από στρώματα πλαστικοποίησης, όμως κάτι αρχίζει πάλι και σε ταρακουνάει. Σαν να νιώθεις και πάλι το δέρμα σου. Και όσο κι αν το παίζεις ατάραχος/η, τίποτα δεν έχει την αδιαφορία των περασμένων μηνών.

Ταύρος

Τα πολύ καλά πράγματα είναι εδώ και η ευτυχία, αν και άγουρη, σε περιμένει να την οικειοποιηθείς να την κάνεις δική σου. Εφάρμοσε την πινακωτή, πινακωτή, από το άλλο μου τ’ αυτί, κι άφησε και τίποτα να πέσει κάτω. Δηλαδή, μην τα παίρνεις όλα, μα όλα, τόσο, μα τόσο, προσωπικά. Δεν έχουν τα άλλα ζώδια κάτι μαζί σου, για την ακρίβεια, σε βρίσκουν γοητευτικό/ή. Όσο για το Λ.Ε.Ε (λάθος ερωτικές επιλογές), είναι καιρός να σταματήσεις να είσαι πρόεδρος και μάλιστα να δίνεις κάρτες σου και να συστήνεσαι με περηφάνια. Επικεντρώσου εκεί που γίνεται παιχνίδι, εκεί που σε θέλουν και όλα είναι καλοστρωμένα και βολικά.

Δίδυμος

Η Μπάρμπαρα Κάρτλαντ, η συγγραφέας πολλών αισθηματικών βιβλίων τύπου Άρλεκιν, σε περιέγραφε σαν τον ξεμυαλισμένο εραστή με το θεληματικό πιγούνι. Ναι, ο αγριορομαντισμός σε έχει γραπώσει από το σβέρκο σαν νεογέννητο γατί. Μην παραπονιέσαι, καιρός ήταν να καταλάβεις ότι αυτό το «πράγμα» που χτυπάει 24 ώρες το 24ωρο λέγεται καρδιά και έχει και ανάγκες. Οκ, άργησες μεν, επέστρεψες δε, και εδώ που επέστρεψες είναι το περιβόλι του ερωτισμού και δη ανθισμένο. Άφησε τις ανάγκες σου να σε κατευθύνουν. Ακόμα κι αν κάνεις μερικά λάθη, τουλάχιστον κάτι θα έχεις κάνει. Μη μένεις με τα χέρια σταυρωμένα, μη μένεις στα ίδια και τα ίδια. Και, κυρίως, μη δόσεις άλλα καύσιμα αυτό το Σ/Κ στην εργασία.

Καρκίνος

Όταν δεν σου μένουν και πολλά άλλα πράγματα να κάνεις εκτός από το να πάθεις πανικό, άρχισε το τραγούδι. Αν έχεις καλή φωνή, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει το ταλέντο σου και να είσαι η επόμενη Εντίθ Πιαφ. Αν όχι, και πάλι θα έχεις κάπως ξεδώσει. Τουτέστιν, άφησε κατά μέρος τις επαγγελματικές σκοτούρες και τις ευθύνες που σου χτυπούν επίμονα την πόρτα (μην ανοίξεις) και προσπάθησε να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά. Και βέβαια υπάρχει έξοδος κινδύνου, κι αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι η κλάψα σ’ έχει ακινητοποιήσει και επειδή τώρα απαιτείται ηρωισμός, δεν βγαίνει με τα καρκινίσια σου, αλλά με θάρρος και τσαμπουκά πρέπει να κλωτσήσεις τα εμπόδια και να δείξεις σ’ όλους ότι τελικά ο Καρκίνος τα καταφέρνει και στη μετ’ εμποδίων διαδρομή, και κυρίως τα καταφέρνει μόλις το πάρει απόφαση.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό έχει αρχίσει να σε ευνοεί και μπορείς να πάρεις μια πρώτη ανάσα. Για πρώτη ίσως φορά μετά από καιρό βλέπεις φως στο τούνελ και όλος αυτός ο μόχθος και το πηλοφόρι απέδωσαν καρπούς και τίποτα δεν πήγε χαμένο. Pas mal du tout, δηλαδή, γι’ αυτό μην έχεις αυτό το σκυθρωπό πρόσωπο. Οκ, είσαι εντελώς εξουθενωμένος/η, όμως το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και ότι τίποτα σ’ αυτήν τη ζωή δεν χαρίζεται. Οι στόχοι έρχονται πιο κοντά και με αποφασιστικό βήμα τους πλησιάζεις. Ακόμα κι αν δεν ήρθε η στιγμή να ανάψεις τσιγάρο και να τους απολαύσεις, μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για εκείνον τον αναπτήρα που κάπου είναι μέσα στην τσάντα σου. Στον έρωτα, αν βρίσκεις τοίχο είναι καιρό να στρίψεις το τιμόνι, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό.

Παρθένος

Πάλι στο τσεκούρι γλείφεις το μέλι. Πάλι τα κάνεις όλα καλοκαιρινά και μετά διαμαρτύρεσαι για την ερήμωση. Για κάθισε λίγο και σκέψου τι θα έκανες χωρίς τους βαρβάρους και το ζόρι σου; Για σκέψου πόσο κουράζεται η παρθενίσια σου ψυχή μ’ όλη αυτή την ανηφόρα και πόση ενέργεια τελικά καταναλώνεις. Αν την κράταγες μέσα σου, θα ήταν σαν να είχες εντός σου ένα ηλιοβασίλεμα. Μπορεί να έχεις ένα άγχος που μοιάζει με μόνιμο τατουάζ, αλλά είσαι συνέχεια και σε εγρήγορση και τώρα κάτι μπορείς να κάνεις στην κατεύθυνση εκείνη που παίζεται το συναίσθημα.

Zυγός

Ο ναρκισσιστικός σου καθρέφτης αυτή τη βδομάδα γράφει «αρέσω», και επειδή είσαι Ζυγός και αν αρέσεις όλα μετά σ’ αρέσουν, παίρνεις τα πάνω σου και είσαι έτοιμος να τη λυγίσεις τη λαμαρίνα. Και μπορεί τα επαγγελματικά να σε έχουν παραζορίσει αλλά ο έρωτας έχει την τιμητική του. Ζεις ένα διάστημα πολύ je t’ aime και είσαι κι έτοιμος να πάρεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, κράτα έξω από την πόρτα την υπερβολή και να θυμάσαι την επικούρεια φρόνηση, που συνιστά συνετές και απλές απολαύσεις. Τουτέστιν, μη χάνεις το μέτρο.

Σκορπιός

Έχεις και πάλι συνδεθεί με τον ερωτικό σου εαυτό και με τον κοινωνικό επίσης. Έτσι, στιγμή δεν μένεις σπίτι, αφού λες «έφτιαξα σώμα, να πάω να το δείξω» και καλά κάνεις. Και μπορεί τα οικονομικά σου να σε ταλανίζουν, όμως νιώθεις ότι όσο πιο γενναιόδωρος είσαι τόσο περισσότερα θα έχεις να λαμβάνεις. Σωστή σκέψη. Γι’ αυτό βγάλε την οκνηρία από την πρίζα, αλλά και εκείνη την κακή συνήθεια που έχεις να αφήνεις για αύριο αυτό που θαυμάσια μπορείς να κάνεις σήμερα. Τουτέστιν: μην αφήσεις αυτό το Σ/Κ ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Άδραξε τη μέρα, και τη νύχτα κάνε τα δικά σου.

Τοξότης

Βρες τη χαμένη λάμψη και γοητεία σου. Συνδέσου με τον Τοξότη που πάντα ήξερες και όλοι θαύμαζαν και κάνε βήματα προς τα μπροστά. Μπορεί η ζωή σου να θυμίζει μεξικάνικη σαπουνόπερα, όμως το είχες ανάγκη αυτό το αλμοδοβαρικό σκηνικό. Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος αυτό το Σ/Κ και το Love story σου κανέναν δεν θα αφήσει ασυγκίνητο. Όσο για τα επαγγελματικά, και εκεί νιώθεις σιγουριά και αποφασιστικότητα, αλλά άφησε όλα τα μεγαλεπήβολα από βδομάδα. Αυτό που τώρα καλείσαι να κάνεις είναι να συνδεθείς με τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να θυμηθείς ποιος είσαι και κυρίως πού θέλεις να πας.

Αιγόκερως

Αυτή η σάρκινη μέγγενη δεν έχει σκοπό να σ’ αφήσει πριν πεις ανάποδα το Πάτερ ημών. Πριν όμως βλαστημήσεις τα θεία, προσευχήσου για ένα θαύμα. Δηλαδή, πριν βυθιστείς στον αρνητισμό, πιάσου από κάτι που μπορεί να σε ανεβάσει. Θυμήσου δηλαδή τα πράγματα (τα απλά πράγματα) που σε κάνουν χαρούμενο και προσπάθησε να τα κάνεις. Μη σκέφτεσαι αυτό το Σ/Κ τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, που πράγματι σε ζορίζουν. Ναι, κάποιος σου κάνει χαλάουα στην τριχωτή υπομονή σου, δες όμως τη θετική πλευρά, ότι τουλάχιστον θα απαλλαγείς από την περιττή τριχοφυΐα. Τουτέστιν, δέξου στωικά αυτό που δεν αλλάζει και άλλαξε αυτό που μπορείς.

Υδροχόος

Νιώθεις ότι κρατάς τα ζάρια πάλι μέσα στα χέρια αλλά και τις εξάρες στο χέρι σου είναι να τις ρίξεις, αφού η τύχη έχει αρχίσει και φλερτάρει πάλι μαζί σου. Επωφελήσου από την ξαφνική ανθοφορία, βγες έξω, γνώρισε, μύρισε, διασκέδασε. Καιρό έχεις να περάσεις καλά με την καρδιά σου. Συζητήσεις, μετακινήσεις και ό,τι βάλει ο νους σου τώρα μπορείς να το καταφέρεις, και ειδικά αν βγάλεις από την πρίζα την κούραση και την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει μέχρι εδώ και μπορέσεις να δεις όλα αυτά τα γλυκά πρωινά που ξημερώνουν για σένα. Τότε θα νιώσεις την ευλογία μέχρι το κόκαλο και θα πεις ένα ολόκληρο thank God it’s Friday. TGIF, δηλαδή.

Ιχθύες

Έχω δίλημμα ποιον δρόμο να διαλέξω, η απόφαση αν είναι η σωστή, σ’ ακούμε να τραγουδάς. Τι σκας; Και πότε πήρες σωστή απόφαση για να πάρεις τώρα; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν, λένε, στη Ρώμη, αλλά εσύ ψάχνεις τον δρόμο που οδηγεί στην καρδιά σου, και όσο και αν παίζεις με το ψευτοδίλλημα καριέρα ή οικογένεια, η αλήθεια είναι ότι θα τα θυσίαζες όλα για έναν σούπερ (ντούπερ) δυνατό έρωτα. Χαλάρωσε λίγο το εργασιακό λουρί. Οκ, τα κατάφερες και όλοι λένε ότι είσαι ένας ευσυνείδητος επαγγελματίας. Εεε, και; Ένα ταξίδι είναι στα σκαριά, όπως και μερικές ανάσες δροσιάς. Κοντολογίς, ήρθε ο καιρός να το ρίξεις λίγο έξω και να κάνεις βουτιά στον ερωτισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια Τζούλη Αγοράκη άστρα ωροσκόπιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ