Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις επόμενες 48 ώρες η θερμοκρασία θα είναι χτυπήσει κόκκινο κάνοντας δύσκολη τη ζωή όσων δεν μπόρεσαν να δραπετεύσουν από την Αθήνα.

Σε επίπεδα καύσωνα θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες την Κυριακή και τη Δεύτερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Το θερμόμετρο σήμερα θα φτάσει και τους 39 με 40 βαθμούς στα ηπειρωτικά, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται σε περιοχές όπως η Λάρισα, η Λαμία, η Σπάρτη, το Αγρίνιο και οι Σέρρες. Στις Κυκλάδες πάντως με τους βοριάδες την ημέρα να φτάνουν και τα 7 μποφόρ, το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς.

Τη Δευτέρα, προτελευταία ημέρα του φετινού πολύ ζεστού Ιουλίου, ο υδράργυρος θα ανέβει λίγο ακόμη. Στα ηπειρωτικά φαίνεται να φτάνει τους 40 βαθμούς και ίσως μάλιστα τοπικά στα κεντρικά και τα νότια να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Πάντως, οι βορειοδυτικοί άνεμοι που από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ, θα σημάνουν τη λήξη του καύσωνα.

Την Τρίτη η θερμοκρασία θα πέσει 3 με 5 βαθμούς. Στην Αθήνα για παράδειγμα δεν θα ξεπερνά το θερμόμετρο τους 36 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ