Κρίσιμο ραντεβού Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας - iefimerida.gr

Κρίσιμο ραντεβού Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας

Συνάντηση Βρούτση με τους απεργούς της Χαλυβουργίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας θα συναντηθούν με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση στις 3 το μεσημέρι, με στόχο να βρεθεί λύση για την ομαλή λειτουργία της μονάδας Ασπροπύργου.

Το σωματείο των εργαζομένων θα εκθέσει στον υπουργό τις προτάσεις του για την επίλυση του προβλήματος, ενώ υπενθυμίζεται πως ο υπουργός έχει δηλώσει πρόθυμος να συνεχίσει το διάλογο, με την προοπτική «το εργοστάσιο να είναι ανοιχτό και χωρίς αστυνομική παρουσία».

Πάντως μία ομάδα εργαζομένων της Χαλυβουργίας αποφάσισε το Σάββατο τη συνέχιση της απεργίας. Έκτοτε, πλήθος απεργών πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του εργοστασίου, όπου εξακολουθούν να βρίσκονται και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Απαντώντας χθες σε επίκαιρη ερώτηση, ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει πνεύμα συναίνεσης και πρόθεση εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα της Χαλυβουργίας κατά τη σημερινή συνάντηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ