Ποιος Άστον και ποιες υστερίες; Η Ντέμι Μουρ περνάει μια χαρά με το νέο της αμόρε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος Άστον και ποιες υστερίες; Η Ντέμι Μουρ περνάει μια χαρά με το νέο της αμόρε [εικόνες]

Ποιος Άστον και ποιες υστερίες; Η Ντέμι Μουρ περνάει μια χαρά με το νέο της αμόρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την υστερία που έπαθε η Ντέμι Μουρ όταν έμαθε ότι ο πρώην σύζυγός της, Άστον Κούτσερ, είναι και πάλι ερωτευμένος, να δίνουν και να παίρνουν, όμως εκείνη όχι απλά δεν τα έχει βάψει μαύρα, αλλά έχει βρει και νέο toyboy με το οποίο περνάει μια χαρά.

Μετά τον πολύ δύσκολο χρόνο που πέρασε μετά το διαζύγιό της με τον Κούτσερ, η Μουρ φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη, καθώς σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Life & Style, ύστερα από πολύμηνη απομόνωση και πάλη, η ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του 37χρονου ηθοποιού Μάρτιν Χέντερσον.

Την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι πήγε για γεύμα σε εστιατόριο του Κονέκτικατ. Μάλιστα, όταν άρχισε ένα τραγούδι που άρεσε στην Ντέμι, άρχισε να τραγουδά και να κινείται ρυθμικά φλερτάροντας ανοιχτά τον Μάρτιν, τονίζει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό.

Μετά το γεύμα αγόρασαν φρούτα ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι όπου διέμεναν για τις διακοπές τους. Μέρες νωρίτερα, απόλαυσαν δείπνο σε φιλικό σπίτι ενώ το πρωί είχαν βγει μαζί για ορειβασία και αργά το βράδυ πήγαν σε μπάρμπεκιου. «Συνεχώς μιλούσαν και γελούσαν. Φαίνεται τέλεια, ομιλητική, υγιής και χαρούμενη», δήλωσε πηγή στο περιοδικό.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ