Αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τον «κρητικό γάμο» της κόρης του - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τον «κρητικό γάμο» της κόρης του

Συγκλονιστικό το παρασκήνιο της αυτοκτονίας τους συνταξιούχου αστυνομικού στην Κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ανθρώπινο δράμα που κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του συνταξιούχου αστυνομικού, ο οποίος βούτηξε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Τετάρτη το απόγευμα, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που κλήθηκε να κάνει τη νεκροψία του 56χρονου.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο ιατροδικαστής Μανόλης ΜΙχαλοδημητράκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Αν και έχω διενεργήσει 20.000 νεκροψίες σε Ελλάδα και Αμερική, δεν έχω τη δύναμη να μπω καν στο νεκροτομείο και να αντικρίσω τη σορό του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού που έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να καλύψει ,ως πατέρας , τις υποχρεώσεις του έναντι του παιδιού του που λογοδόθηκε».

Η υπόθεση γίνεται πιο συγκλονιστική και από την πληροφορία ότι ο συνταξιούχος επέλεξε να αυτοκτονήσει για να εισπράξει η οικογένεια του αποζημίωση από ιδιωτική ασφάλεια που είχε κάνει, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ