H Στιούαρτ κεράτωσε τον Πάτινσον με παντρεμένο σκηνοθέτη [εικόνες] - iefimerida.gr

H Στιούαρτ κεράτωσε τον Πάτινσον με παντρεμένο σκηνοθέτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 22χρονη Κρίστεν Στιούαρτ ενέδωσε -σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα- στην γοητεία του 41χρονου Ρούπερτ Σάντερς, σκηνοθέτη της στο «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» ο οποίος είναι παντρεμένος με το μοντέλο Λίμπερτι Ρος (με την οποία έχει και δυο παιδιά).

«Η Κρίστεν είναι συντετριμμένη. Ήταν ένα μεγάλο λάθος εκ μέρους της. Άλλωστε δεν είχε σχέση με τον Ρούπερτ. Ήταν απλά μια κακιά στιγμή που δεν έπρεπε να συμβεί. Είναι ένας καλός άνθρωπος που έκανε μια κακή επιλογή».

H Στιούαρτ κεράτωσε τον Πάτινσον με παντρεμένο σκηνοθέτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε στενή φίλη της στο περιοδικό US Weekly που δημοσίευσε την είδηση και το οποίο ισχυρίζεται ότι διαθέτει και φωτογραφικά πειστήρια του «εγκλήματος». Και όλα αυτά ενώ μόλις πριν μερικές μέρες ο Πάτινσον άφησε υπονοούμενο σε συνέντευξή του ότι σκοπεύει να παντρευτεί την Κρίστεν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι συμβαίναι, με την σύζυγο του σκηνοθέτη, το γνωστό μοντέλο Λίμπερτι Ρος, να τουιτάρει «Μερικές φορές κάτι καλό διαλύεται, ώστε κάτι καλύτερο να δημιουργηθεί».

H Στιούαρτ κεράτωσε τον Πάτινσον με παντρεμένο σκηνοθέτη [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ