Σάλος από τραγικές δηλώσεις Μπερλουσκόνι για "άπλυτους αριστερούς" - iefimerida.gr

Σάλος από τραγικές δηλώσεις Μπερλουσκόνι για "άπλυτους αριστερούς"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι νέες προσβλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. "Οι αριστεροί πολιτικοί δεν πλένονται και τόσο» δήλωσε σε δημόσια ομιλία του στην πόλη Ρέτζιο Καλάμπρια ενόψει των τοπικών εκλογών της επόμενης Κυριακής.

Απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε εν μέσω κάποιου συνηθισμένου παραλληρήματος: "Οι ηγέτες της κεντροαριστεράς είναι αιωνίως σκυθρωποί. Κατάλαβα, όμως, σε τι οφείλεται: για να έλθουν στη Βουλή, πρέπει να ξυριστούν και να πάνε στην τουαλέτα. Ξέρουμε, βέβαια, παράλληλα, ότι δεν πλένονται και πολύ, αλλά όπως και να έχει για να ξυριστούν πρέπει να μπούνε στην τουαλέτα. Ανάβουν λοιπόν το φως, και με το που κοιτάζονται στον καθρέφτη έχουν ήδη χαλάσει το κέφι τους, για όλη την ημέρα".

"Ο Μπερλουσκόνι πρέπει πρώτα απ' όλα να ξεπλύνει τη συνείδησή του διότι χρησιμοποιεί τους δημόσιους θεσμούς προς όφελός του, όπως κάνει κάθε άνθρωπος που βαθιά μέσα του είναι βρώμικος", δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Ιταλία των Αξιών Αντόνιο Ντι Πιέτρο, ενώ ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι, γραμματέας του κεντροαριστερού Κόμματος, τόνισε πως "Μπορεί να νομίζει ότι δεν πλενόμαστε, αλλά εμείς τουλάχιστον δεν νομιμοποιήσαμε αυθαίρετα, δεν απολύσαμε δέκα χιλιάδες καθηγητές, είμαστε κατά της πυρηνικής ενέργειας και δεν φοράμε περούκα".

Τέλος, ο γραμματέας του κεντρώου χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Udc, Λορέντσο Τσέζα, υπογράμμισε ότι «με τις δηλώσεις του αυτές ο Ιταλός πρωθυπουργός θα έπρεπε να επιδιώξει να πάρει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή με ανέκδοτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ