Η Τζένιφερ Άνιστον σε ρόλο... πόρνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Άνιστον σε ρόλο... πόρνης [εικόνες]

Η Τζένιφερ Άνιστον σε ρόλο... πόρνης [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «μεταμόρφωση» της Jennifer Aniston συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό αφού αυτή τη φορά μπαίνει στα κινηματογραφικά πλατό για να ερμηνεύσει τον ρόλο μιας πόρνης.

Η 43χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «We' re the Millers», μαζί με τον Jason Sudeikis στο ρόλο μιας πόρνης την οποία «προσλαμβάνει» ο έμπορος ναρκωτικών του Sudeikis για να παραστήσει τη γυναίκα του και να μεταφέρουν 450 κιλά μαριχουάνας κατά μήκος της Αμερικής χωρίς να κινήσουν τις υποψίες.

Όπως ήταν φυσικό ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «We' re the Millers» και βλέπουμε μία... άλλη Aniston που δε θυμίζει σε τίποτα τις λαμπερές εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει.

Οι ρομαντικές, γλυκανάλατες ηρωίδες που ενσάρκωνε τόσα χρόνια στη μεγάλη οθόνη αποτελούν «παρελθόν» και τώρα δοκιμάζει κάτι διαφορετικό που ελπίζει να της βγει σε καλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ