Όταν ο Σαμαράς «μιλούσε την ίδια γλώσσα» με τον Ρέσλερ - iefimerida.gr

Όταν ο Σαμαράς «μιλούσε την ίδια γλώσσα» με τον Ρέσλερ

Όταν ο Σαμαράς «μιλούσε την ιδία γλώσσα» με τον Ρέσλερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να εξαπέλυσε φιλιππικούς εναντίον όσων υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια, «φωτογραφίζοντας» τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ, ωστόσο ένα χρόνο πριν οι δύο άνδρες υποστήριζαν ότι μεταξύ τους υπήρχε ταύτιση απόψεων.

Τον Οκτώβριο του 2011, ο Γερμανο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας είχε επισκεφθεί τη χώρα μας. Τότε στα πλαίσια των συναντήσεών του μίλησε και με τον Αντώνη Σαμαρά, όπου και διαπιστώθηκε ότι και οι δύο μίλούσαν «τη γλώσσα της ανάπτυξης».

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό αντικαγκελάριο, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Με τον κ. Ρέσλερ μιλήσαμε μια κοινή γλώσσα. Τη γλώσσα της ανάπτυξης, για την οποία -όπως ξέρετε- παλεύω και επιμένω δύο χρόνια τώρα. Και η οποία, δυστυχώς, υπονομεύεται ή βραχυκυκλώνεται από την κυβερνητική οικονομική πολιτική. Ως εκ τούτου, η πρόθεση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα πρέπει να θεωρηθεί από όλους μας ως μια πολύ σημαντική εξέλιξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ