Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του υπαλλήλου των φυλακών Τρικάλων - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του υπαλλήλου των φυλακών Τρικάλων

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δράση του υπαλλήλου των φυλακών Τρικάλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταθέσεις ύψους 160.000 ευρώ είχε στην τράπεζα ο σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων που έχει ήδη προφυλακιστεί αφού κατηγορείται ότι ήταν μέλος σπείρας που εισήγαγε ναρκωτικά και κινητά στο σωφρονιστικό ίδρυμα, τα οποία διοχέτευε σε κρατούμενους. Mάλιστα, με απόφαση του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, ο εν λόγω υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με το tovima.gr, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του υπαλλήλου περιέχονται στοιχεία σοκ, καθώς μαρτυρίες τον παρουσιάζουν να βγαίνει ακόμη και για καφέ, στον τόπο καταγωγής του την Καρδίτσα, με κρατούμενους που έπαιρναν άδειες!

Μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να το εν λόγω κύκλωμα να συνεργάζεται με συγκεκριμένη συμμορία, που φιλοξενείται στις φυλακές, καθώς και ότι στις προθέσεις τους ήταν να εισάγουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμη και όπλα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ