Η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγει πόλεμο με γνωστή τηλεκριτικό - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγει πόλεμο με γνωστή τηλεκριτικό

Η Κατερίνα Καινούργιου ανοίγει πόλεμο με γνωστή τηλεκριτικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Καινούργιου θεωρείται μια από τις πιο γλυκές κι ευχάριστες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Όταν όμως πιστεύει ότι αδικείται από κριτικές και σχόλια, δε διστάζει όχι μόνο να απαντήσει, αλλά και να δείξει τα νύχια της.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της γνωστής τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμελή, η οποία έγραψε, μεταξύ άλλων, για την Κατερίνα στην στήλη της στο Βήμα της Κυριακής: «Πως καταφέρνουν να συντηρούνται στο τηλεοπτικό στερέωμα κάποια πρόσωπα, όπως η κυρία Καινούργιου, με ελάχιστα προσόντα, με πορεία η οποία έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό; Γιατί είναι γεγονός ότι η εν λόγω κυρία απασχολεί περισσότερο τη δημοσιότητα με φωτογραφίες με τους κατά καιρούς συντρόφους της ή τις «πλαστικές» βελτιώνοντας την εικόνα της – προφανώς θέλοντας να δικαιολογήσει το επώνυμό της- και λιγότερο την τηλεοπτική της δεινότητα».

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην αγνοήσει το – ομολογουμένως – «τσουχτερό» σχόλιο της τηλεκριτικού και απάντησε μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter: «Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν ν' ακουστούν ασκώντας άστοχη και κακεντρεχή κριτική! κριτική με μίσος.. τους έχω γραμμελους.. ωχ... σόρυ γραμμένους!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ