Ακούστε το νέο άλμπουμ της Kate Bush - iefimerida.gr

Ακούστε το νέο άλμπουμ της Kate Bush

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 6 χρόνια απουσίας, η ιδιοφυής και τελειομανής Βρετανίδα καλλιτέχνις επιστρέφει με το Director’s Cut που κυκλοφορεί επίσημα στις 16 Μαΐου.

Στο Director’s Cut φαντάζεται από την αρχή παλιότερα της κομμάτια από το The Hounds of Love, The Sensual World και το The Red Shoes, τους δίνει μια πιο φρέσκια πνοή και τα απεγκλωβίζει ηχητικά από την εποχή που δημιουργήθηκαν. Δεν λειτουργεί πάντα όπως θέλει αλλά είναι άκρως κολλητικά. Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή της και στο ομώνυμο κομμάτι του The Sensual World που βασιζόταν σε παραφρασμένο απόσπασμα από τον Οδυσσέα του James Joyce γιατί δεν είχε πάρει τα δικαιώματα να χρησιμοποιήσει το πραγματικό κείμενο. Ήταν η πρώτη φορά που είχε συμβιβαστεί για τραγούδι κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ στην καριέρα της.

Το άλμπουμ για προακρόαση εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ