Χωρίζουν Μιράντα Κερ - Ορλάντο Μπλουμ; - iefimerida.gr

Χωρίζουν Μιράντα Κερ - Ορλάντο Μπλουμ;

Χωρίζουν Μιράντα Κερ - Ορλάντο Μπλουμ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσο η Μιράντα Κερ, όσο και ο σύζυγός της Ορλάντο Μπλουμ είναι από εκείνα τα παραδοσιακά ζευγάρια που δεν αποχωρίζονται ποτέ τη βέρα τους. Λογικό ήταν λοιπόν, όταν εμφανίστηκαν ξεχωριστά και χωρίς να φορούν βέρα, να πάρουν φωτιά οι φήμες για σύννεφα στο γάμο τους.

Ειδικότερα, παπαράτσι εντόπισαν το 29χρονο μοντέλο να βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη χωρίς τη βέρα και το πανάκριβο μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Μπλουμ για τον γάμο τους, τον Ιούλιο του 2010. Λίγες ημέρες μετά, και ο ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του και τα ταμπλόιντ έντυπα και ιστοσελίδες δεν έχασαν ευκαιρία, με πρώτο και καλύτερο το περιοδικό Famous.

Όπως ανέφερε στο σχετικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού «ο γάμος τους ίσως αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν φοράει το δαχτυλίδι της και δεν τρώει πολύ. Ίσως είναι εξαιτίας του ότι ο γάμος τους παρουσιάζει ρωγμές».

Χωρίζουν Μιράντα Κερ - Ορλάντο Μπλουμ; | iefimerida.gr 0
Χωρίζουν Μιράντα Κερ - Ορλάντο Μπλουμ; | iefimerida.gr 1

Πάντως, εκπρόσωπος της Κερ έχει διαψεύσει το δημοσίευμα.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ