Σκουρλέτης: Η Τρόικα και το Μνημόνιο οδηγούν σε εκτροχιασμό, έξοδο από το ευρώ - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Η Τρόικα και το Μνημόνιο οδηγούν σε εκτροχιασμό, έξοδο από το ευρώ

Σκουρλέτης: Η Τρόικα και το Μνημόνιο οδηγούν σε εκτροχιασμό και έξοδο από το ευρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τρόικα ήρθε στη Ελλάδα για να επιβλέψει τους όρους εφαρμογής του πακέτου μέτρων των 11 δισ., που θα επαναδιαπραγματευόταν η «μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη» υποστηρίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή την άφιξη των ελεγκτών στην Αθήνα.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι συνιστά απόλυτο παραλογισμό η συνέχιση και η σκλήρυνση της μνημονιακής πολιτικής, καθώς και η λήψη νέων μέτρων, σε μια κατεστραμμένη οικονομία και προέβλεψε ότι η κατάληξη αυτής της πολιτικής είναι προδιαγεγραμμένη, και οδηγεί στον πλήρη εκτροχιασμό και στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Για την αντιμετώπιση της κρίσης ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την πραγματοποίηση έκτακτης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για να τεθεί το θέμα του παγώματος στην αποπληρωμή του ελληνικού χρέους καθώς και ο επανασχεδιασμός της ευρωπαϊκής πολιτικής απέναντι στην κρίση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ