Σεναριογράφος και σκηνοθέτης ο Αντώνης Κανάκης - iefimerida.gr

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης ο Αντώνης Κανάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κινηματογραφικά του σχέδια αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα σε τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί που επίσης μίλησε για το πόσο χορτάτος είναι από τα όνειρά του και όλα όσα τον χαλάνε στην Χαλκιδική.

«Μου αρέσει πολύ η σατιρική ματιά, αυτό το ανάποδο, το επιθετικό. Ονειρευόμουν να κάνω αυτά που κάνω, ονειρευόμουν να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση»,είπε ο παρουσιαστής σε εκπομπή της ΕΤ3.

Αποκαλύπτοντας στην συνέχεια πως έχει έτοιμο σενάριο για τον κινηματογράφο και πως ετοιμάζεται να αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Κανάκης μίλησε και για την αγαπημένη του Χαλκιδική

«Υπάρχουν δύο Χαλκιδικές: αυτή που έφτιαξε ο Θεός και αυτή που έφτιαξε ο άνθρωπος, οι οποίες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, δυστυχώς. Αυτή που έφτιαξε ο άνθρωπος είναι σαν τα μούτρα μας και θα έπρεπε να ήταν ένα μέρος στο οποίο, αν ήμασταν λίγο σοβαροί, θα έπρεπε να υπήρχε λίστα αναμονής, για να μείνουν με 1.000 ευρώ το βράδυ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ