Δένδιας: Η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση - iefimerida.gr

Δένδιας: Η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση

Δένδιας: Η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε τη συζήτηση για τη Συρία που διεξήχθη στην άτυπη συνάντηση του συμβουλίου Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., στη Λευκωσία, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας, αφού, όπως ανέφερε, αναγνωρίστηκε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από μια συριακή κατάρρευση»,

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Δένδιας, επισήμανε πως είναι σημαντικό για την Ελλάδα ότι έγιναν αναφορές στα θέματα που αντιμετωπίζει με το άσυλο και την παράνομη μετανάστευση, τόσο στον Έβρο, όσο και μέσα στην χώρα, στα κέντρα των πόλεων.

Ο Έλληνας υπουργός είχε διμερείς συναντήσεις, με τους υπουργούς της Ισπανίας και της Ιταλίας, που αφορούσαν, όπως είπε, τα θέματα της πυρόσβεσης και της προσπάθειας «να δημιουργήσουμε μια εφεδρεία για την περίπτωση που η Ελλάδα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο -απευκταίο βέβαια- κύμα πυρκαγιών, δηλαδή να δημιουργήσουμε ένα σύστημα αλληλοκάλυψης της Νότιας Ευρώπης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ