Η τοπλες Ριάνα με 6 φίλες της σε γιοτ στην Σαρδηνία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η τοπλες Ριάνα με 6 φίλες της σε γιοτ στην Σαρδηνία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δύσκολο να αντισταθείς στον συνεχή βομβαρδισμό από σέξι φωτό που ανεβάζει εδώ και μερικές εβδομάδες η Ριάνα, στα πλαίσια των διακοπών της με σκάφος κατά μήκος των Ιταλικών ακτών. Ιδιαίτερα όταν είναι τόσο σέξι όσο οι χθεσινές.

Πιο έντονο από ποτέ είναι το σύνδρομο επιδειξιμανίας από το οποίο -είναι βέβαιο ότι- πάσχει η Ριάνα, μετά την απόφασή της να ανεβάσει μια φωτό της στο instagram που την δείχνει τοπλες σε ένα γιοτ, με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και έξι φίλες της ως φόντο.

Η τοπλες Ριάνα με 6 φίλες της σε γιοτ στην Σαρδηνία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Γιατί αυτό είναι μια λήψη που ταιριάζει περισσότερο σε πορνοσταρ και όχι σε πολυπλατινένια τραγουδίστρια που απλά θέλει να δείξει πόσο καλά περνάει στις διακοπές της.Ενώ ακόμη πιο προκλητική είναι η 2η λήψη του set, εκεί όπου πρωταγωνιστές είναι οι φημισμένοι γλουτοί της.

Η τοπλες Ριάνα με 6 φίλες της σε γιοτ στην Σαρδηνία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χωρίς ίχνος σεμνοτυφίας, αυτή είναι μια φωτό που είναι ΟΚ να μοιραστείς με τον σύντροφό σου που είναι μακριά (και θέλεις να του δείξεις τι χάνει). Αλλά όχι με τα εκατομμύρια followers σου που σε έκαναν διάσημη για την φωνή σου.Ή έστω και για την φωνή σου. Πάντως όχι μόνο για το κορμί σου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ