Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον 28ο Γύρο Αθήνας - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον 28ο Γύρο Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροσπέλαστο θα είναι για τους οδηγούς, το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής 15/5, καθώς θα πραγματοποιηθεί ο 28ος Γύρος της Αθήνας. Παράλληλα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα μεταφέρουν δωρεάν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις 2 διαδρομές.

Σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας θα κάνει η Τροχαία Αθηνών, από τις 8 το πρωί και μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου, στις λεωφόρους και τις οδούς από τις οποίες θα διέρχονται οι δρομείς, αλλά και περιφερειακές οδούς. Συγκεκριμένα οι δύο διαδρομές του 28ου Γύρου της Αθήνας είναι οι εξής;

1η Διαδρομή (8,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία)- Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας ( Hilton ) – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Παναγή Τσαλδάρη(Πειραιώς) – Αγ. Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αεροπαγίτου - Βασ. Αμαλίας – Φιλελλήνων – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

2η Διαδρομή (2,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία) - Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας ( Hilton ) - Βασ. Γεωργίου Α΄ - Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

3η Διαδρομή (Ατόμων με Αναπηρία): Πλ. Κολοκοτρώνη (Αφετηρία) – Σταδίου – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί, από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Την ίδια ώρα θα γίνει εκκίνηση για τα Α.με Α. στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Σταδίου και Κολοκοτρώνη). Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος όπου στη συνέχεια θα γίνει συναυλία.

Επίσης η μετακίνηση των συμμετεχόντων στον αγώνα θα είναι δωρεάν με όλα τα Μέσα Συγκοινωνίας με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ