Παπανδρέου: Έτσι με ανέτρεψαν τον Νοέμβριο του 2011 - iefimerida.gr

Παπανδρέου: Έτσι με ανέτρεψαν τον Νοέμβριο του 2011

Παπανδρέου:  Έτσι με ανέτρεψαν τον Νοέμβριο του 2011
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πολιτικά του απομνημονεύματα φαίνεται ότι ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος γράφει βιβλίο που θα αποτιμά το έργο των κυβερνήσεών του και θα εξηγεί το παρασκήνιο πίσω από την «ανατροπή» του τον Νοέμβριο του 2011.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real news, ο κ. Παπανδρέου θα περιγράφειστο βιβλίο του τις άγνωστες συζητήσεις που έκανε με Ευρωπαίους ηγέτες πριν την είσοδο της Ελλάδας στο Μηχανισμό Στήριξης, ενώ θα αναφέρεται και στην κρίσιμη Σύνοδο των Καννών και τα γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του και το σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο βρίσκονται στο «ναδίρ», με τον κ. Παπανδρέου να πιστεύει ότι τον Νοέμβριο του 2011 συντελέσθηκε ανατροπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Ωστόσο έχει αποφασίσει να μην διεξάγει δημόσια αντιπαράθεση για αυτό το ζήτημα και αυτό το διάστημα συγκεντρώνει το απαραίτητο υλικό προκειμένου να ετοιμάσει το βιβλίο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ