Το άρωμα της επιτυχίας - Πώς μυρίζουν οι διάσημοι; - iefimerida.gr

Το άρωμα της επιτυχίας - Πώς μυρίζουν οι διάσημοι;

Το άρωμα της επιτυχίας - Πώς μυρίζουν οι διάσημοι;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως η όσφρηση είναι η κυριότερη πηγή έλξης για το άλλο φύλο αλλά και σημαντικός παράγοντας για το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς μυρίζουν οι διασημότητες, έχουμε την απάντηση. Διαβάστε λοιπόν ποιά είναι τα αγαπημένα αρώματα των διασήμων για να πάρετε και σεις μία γεύση απο τη λάμψη τους.

Κάποιοι διάσημοι χρησιμοποιούν αρώματα φτιαγμένα ειδικά για αυτούς, άλλοι κυκλοφορούν μυρωδιές με το όνομά τους, ενώ υπάρχουν και εκείνες που απλώς πρωταγωνιστούν σε μεγάλες καμπάνιες δανείζοντας στους μεγάλους οίκους λίγη από τη λάμψη τους.

Συγκεκριμένα τα αρώματα της επιτυχίας ανα διασημότητα είναι τα εξής:

η Jessica Alba φοράει το Lalicious,

η Angelina Jolie το Bulgari Black και το Carolina Herrera

ο Tom cruise το Gendarme, το Eau de Sud,το Eau du Ciel, Eau d'Hadrein, και Vetiver της Annick Goutal.

Η Kirsten Dunst το Mon Jasmin Noir, του οίκου Bulgari,

η Natalie Portman το Miss Dior Cherie,

και η Keira Knightley προτιμάει αρώματα Chanel.

Από την άλλη η Lady Gaga έκανε πάλι τη διαφορά. Το ιδιόρρυθμο κορίτσι κυκλοφόρησε το δικό του άρωμα που υποτίθεται οτι μυρίζει «αίμα και σπέρμα» και μάλιστα πόζαρε για αυτό όπως τη γέννησε η μαμά της.

Η Jennifer Aniston δημιούργησε και αυτή το δικό της άρωμα που ακούει στο όνομα, Lolavie. Στη διαφήμισή του ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα καλύπτοντας το γυμνό της κορμί με μία κουβέρτα και μας καλεί να δοκιμάσουμε τη φυσικά της απλότητα μυρίζοντας όπως ακριβώς και αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ