Αυτός είναι ο μακελάρης του Κολοράντο [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο μακελάρης του Κολοράντο [εικόνα]

Αυτός είναι ο μακελάρης του Κολοράντο [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του μακελάρη του Κολοράντο ο οποίος εισέβαλε σε αίθουσα κινηματογράφου κατά την διάρκεια προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν και άρχισε να πυροβολεί τους θεατές με αποτέλεσμα να σκοτώσει συνολικά 12 ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους 50.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αμερικανικές αρχές πρόκειται για τον 24χρονο Τζέιμς Χολμς, ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία χωρίς να προβάλει καμμία αντίσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα «κίνητρα» της αποτρόπαιης πράξης του.

Αυτός είναι ο μακελάρης του Κολοράντο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία κατά την έρευνά της εντόπισε το λευκό Hyundai με το οποίο ο δράστης πήγε στην στον κινηματογράφο, έξω από το διαμέρισμα που μένει. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, ο Χολμς είναι 24 ετών, και κατάγεται από την Βόρεια Αουρόρα.

Οι αρχές πιστεύουν πως δεν έχει καμμία σύνδεση με τρομοκρατικές οργανώσεις και πως έδρασε αποκλειστικά μόνος του. Μάλιστα το ποινικό του μητρώο είναι απολύτως καθαρό πέραν από μία κλήση στην τροχαία.

Ο δράστης φέρεται να είχε στην κατοχή του, ένα τυφέκιο και ένα όπλο χειρός, ενώ διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άνδρας, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Κατά τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο δολοφόνος δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς όταν αυτοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, όσο και ο αντίπαλός του για την προεδρία στις αμερικανικές εκλογές Μιτ Ρόμνει εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς των θυμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ