Ευθύνες στον Παπανδρέου ρίχνει ο Καμίνης! - iefimerida.gr

Ευθύνες στον Παπανδρέου ρίχνει ο Καμίνης!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης πετούσε το μπαλάκι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στον Χρήστο Παπουτσή για την κατάσταση στο κέντρο της πόλης. Χθες έριξε τις ευθύνες στον... πρωθυπουργό.

«Υπάρχουν εννέα συναρμόδια υπουργεία για τα θέματα κοινωνικής πρόνοιας. Πρέπει να τεθεί ακόμα και υπό την αιγίδα προσωπικά του γραφείου του πρωθυπουργού ή να δημιουργηθεί ξεχωριστό όργανο για να αντιμετωπίσει το θέμα. Έτσι, ακόμα κι αυτό το φαινόμενο της διυπουργικής δεν ξέρω αν απέδωσε» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Μόνο για... «έλλειμμα πολιτικής διεύθυνσης» δεν τον κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος τον έκανε δήμαρχο. Γι' αυτό και πρωτοκλασάτο και ιστορικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος λέει παντού: «Μαζέψτε τον νέο Σαρτζετάκη του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ