Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League - iefimerida.gr

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο Europa League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει πιο δύσκολ έργο από τους Θεσσαλονικείς.

Η Μπνέι Γιέχουντα από το Ισραήλ ή η Σιράκ από την Αρμενία θα είναι ο αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι Ισραηλινοί επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι 2-0 των Αρμένιων και θα είναι πιθανότατα οι αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων». Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας (2/8) και η ρεβάνς (9/8) στην Τούμπα.

Η πορτογαλική Μαρίτιμο θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, εφόσον οι Αρκάδες ξεπεράσουν την επόμενη Πέμπτη το «εμπόδιο» της Ιντερ Μπακού (1-1 το πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν) . Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 2 Αυγούστου στην Τρίπολη και η ρεβάνς στις 9 Αυγούστου στην Πορτογαλία. Η Μαρίτιμο τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος και αν και θα μπορούσε ο Αστέρας να κληρωθεί με δυσκολότερο αντίπαλο (Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ανόβερο), θα έχει δύσκολο έργο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ