Συνεχίζονται τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ υπουργών του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Συνεχίζονται τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ υπουργών του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν να αλληλοφαγώνονται οι υπουργοί της κυβέρνησης: Πάγκαλος κατά Βενιζέλου, Ραγκούσης κατά Λοβέρδου και ούτω καθ' εξής. «Η κυβέρνηση έχει βηματισμό. Τι θα πει πολιτική διεύθυνση; Εάν κάποιος θέλει να πει ότι ο πρωθυπουργός δεν ασκεί ικανοποιητικά τα καθήκοντά του, ας το πει" δήλωσε το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, στοχεύοντας ευθέως τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

«Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτε, γιατί με τη στάση μου, ιδίως από το 2007 έως σήμερα, έχω δείξει τι σημαίνει να στηρίζεις τον πρωθυπουργό, την παράταξη, τη χώρα» απάνητσε ο υπουργός Άμυνας για να προσθέσει: «Η υπευθυνότητά μου απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην παράταξη που υπάρχει για να υπηρετεί τη χώρα δεν μου επιτρέπει να αφήνω την παραπολιτική και την ανεκδοτολογία να κυριαρχεί πάνω στην ουσία των πολιτικών θέσεων». Λίγο αργότερα, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σχολίαζε τη δημόσια συζήτηση που άνοιξε: "Καλές οι τοποθετήσεις, αλλά το μείζον είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα». Και στη συνέχεια τα έχωνε στον Ανδρέα Λοβέρδο για τις περικοπές. Υποστήριξε πως το πρόβλημα δεν είναι στο κράτος όπου το μισθολογικό κόστος των δημοσίων υπαλλήλων είναι 22 δισ. ευρώ αλλά στο χώρο της υγείας, της ασφάλισης και της πρόνοιας που έχουν πρωτογενείς δαπάνες ύψους 55 δισ. «Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί και η προσπάθεια, υπάρχουν περιθώρια για μείωση σπατάλης στην Υγεία» δήλωσε με νόημα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ