Τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών εκθέτουν την χώρα διεθνώς - iefimerida.gr

Τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών εκθέτουν την χώρα διεθνώς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαπέντε μεταναστες τραυματισαν με μαχαίρι ακροδεξιές ομάδες που έχουν αντικαταστήσει τον νόμο στο κεντρο της πόλης. Τα διεθνή μέσα ενημερωσης έχουν ήδη αρχίσει να αναμεταδίδουν τα γεγονότα κανοντας λόγο για ακραίες καταστάσεις Σε πεδίο μάχης μεταξύ ακροαριστερών και ακροδεξιών είχε μεταβληθεί νωρίτερα η περιοχή της πλ.Βικτωρίας εκεί που προχθές τρείς λαθρομεταναστες δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 44χρονο.Στις συγκρούσεις παρενέβησαν τα ΜΑΤ ρίχνοντας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης για να χωρίσουν τα δύο στρατόπεδα. Σχεδόν 3000 άτομα βρέθηκαν το μεσημέρι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 44χρονος για να τον τιμήσουν. Εκεί τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του σε κλίμα οδύνης και αμέσως μετά οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον εθνικό ύμνο. Κάποιοι θερμόαιμοι όμως, πιθανότατα ακροδεξιοί κυνήγησαν και χτύπησαν όποιον αλλοδαπό έβλεπαν μπροστά τους.

Από την πρώτη στιγμή, το σημείο που έπεσε νεκρός από τα μαχαίρια αγνώστων, ο 44χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχει μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος αλλά και έκφρασης του θυμού όλων όσων κατοικούν στο κέντρο της Αθήνας και ζουν καθημερινά με το φόβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ