Nύχτα αγωνίας στη φλεγόμενη Αχαΐα - iefimerida.gr

Nύχτα αγωνίας στη φλεγόμενη Αχαΐα

Nύχτα αγωνίας στη φλεγόμενη Αχαΐα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεξέλεγκτο παραμένει το κυριότερο μέτωπο της φωτιάς στην Αχαΐα, το οποίο εξακολουθεί να καίει στις περιοχές από Άνω Καστρίστι έως Πλατάνι, ενώ στη περιοχή του Κάτω Καστριτσίου σημειώνονται αναζωπυρώσεις, που όμως αντιμετωπίζονται από τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Νωρίτερα, είχαν εκδηλωθεί μικρές αναζωπυρώσεις σε περιοχές κοντά στο Πλατάνι, αλλά οι πυροσβέστες τις έθεσαν υπό έλεγχο. Πάντως όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία των κατοίκων για το τι ενδέχεται να συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού έχουν αποχωρήσει τα εναέρια μέσα.

Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν ενισχυθεί σημαντικά με προσωπικό και οχήματα που έχουν φθάσει από άλλες περιοχές της χώρας, ωστόσο όλα δείχνουν πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία και την ένταση των ανέμων που πνέουν στην περιοχή και είναι εξαιρετικά ισχυροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ