Μέσι: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε χρονιά» - iefimerida.gr

Μέσι: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε χρονιά»

Μέσι: «Θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε χρονιά»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι βάζει πάνω από τις προσωπικές επιδόσεις του την κατάκτηση τίτλων με την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο.

«Κάθε νέα χρονιά θέλω να γίνομαι καλύτερος. Οχι στον αριθμό των γκολ, αλλά ως παίκτης. Ελπίζω να υπάρχει ακόμη χώρος για βελτίωση. Ο κύριος στόχος είναι οι τίτλοι. Γίνεται δυσκολότερο κάθε χρόνο. Πρέπει να παλεύουμε για κάθε τίτλο έως το τέλος, όπως κάναμε και την περυσινή σεζόν», τόνισε αρχικώς ο 25χρονος άσος μιλώντας μετά το τέλος της προπόνησης της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε σχετική ερώτηση για την «Χρυσή Μπάλα»:

«Υπάρχει ακόμη αρκετό χρονικό διάστημα έως ότου ανακοινώσουν τον νικητή. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι. Ελπίζω πως το βραβείο θα παραμείνει σε παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι και ο Ινιέστα αξίζουν το βραβείο για τα όσα πέτυχαν στο Euro».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ