«Καλλιτέχνης» φυλάκισε σερβιτόρα για να την ζωγραφίσει αλά Τιτανικός [εικόνες] - iefimerida.gr

«Καλλιτέχνης» φυλάκισε σερβιτόρα για να την ζωγραφίσει αλά Τιτανικός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Έντφλαρ Μέντλες παρέσυρε την 29χρονη σερβιτόρα Μπεάτα Λίπσκα στο διαμέρισμά του στο Νότιο Λονδίνο προκειμένου να την ζωγραφίσει όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο την Κέιτ Γουίνσλετ στην θρυλική σκηνή από τον Τιτανικό. Το πρόβλημα είναι ότι μετά δεν την άφηνε να φύγει.

«Με έπεισε να ανέβω στο διαμέρισμά του λέγοντάς μου ότι ήθελε πολύ την γνώμη μου για την τέχνη του. Επειδή το λεωφορείο μου θα ερχόταν σε 20 λεπτά και εκείνος ήταν πολύ φιλικός, θεώρησα ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε η 29χρονη σερβιτόρα για τον συνάδελφό της -σε VIP club του Λονδίνου- με την καλλιτεχνική φύση.

«Καλλιτέχνης» φυλάκισε σερβιτόρα για να την ζωγραφίσει αλά Τιτανικός [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Καλλιτέχνης» φυλάκισε σερβιτόρα για να την ζωγραφίσει αλά Τιτανικός [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Όταν ανεβήκαμε πάνω, άρχισε να μου λέει πως είμαι η μούσα του και πως θέλει να με ζωγραφίσει. Στην αρχή κατάλαβα ότι θα το έκανε χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία από το κινητό μου. Αλλά εκείνος ήθελε να του ποζάρω κανονικά. Μάλιστα μου ζήτησε να πέσω στο κρεβάτι γιατί τον βόλευε περισσότερο. Όταν τελείωσε και ζήτησα να το δω, αρνήθηκε. Και στην συνέχεια ανέβηκε πάνω μου, μου κρατούσε τα χέρια και μου έλεγε ότι 'Δεν θα σε δει ποτέ κανείς ξανά'».

«Καλλιτέχνης» φυλάκισε σερβιτόρα για να την ζωγραφίσει αλά Τιτανικός [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ένας γείτονας άκουσε την φασαρία και ζήτησε τον λόγο από τον καλλιτέχνη, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και να καλέσει την αστυνομία για να τον συλλάβει.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ