Το καλοκαίρι της στην Άνδρο φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα η Ελένη Μενεγάκη, όπως δείχνουν οι παπαρατσικές φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα εβδομαδιαίο περιοδικό.
Το λευκό Λαμπραντόρ που κάνει τρελές χαρές που την βλέπει, ο Ματέο Πανταζόπουλος που καταφτάνει κρατώντας πλαστική σακούλα, ένα ακόμη σέξι μπικίνι από την συλλογή της και η παραλία της Άχλας ως φόντο.
![Η Μενεγάκη με μπικίνι-Παίζει με το Λαμπραντόρ και τον σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/men2.jpg?itok=OD0uZV1x)
Αυτό είναι το σκηνικό καλοκαιρινής ευδαιμονίας που απολαμβάνει καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με το περιοδικό Hello. Ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι μαζί με το ζευγάρι βρίσκονται στα Άχλα τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας.
![Η Μενεγάκη με μπικίνι-Παίζει με το Λαμπραντόρ και τον σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/men_0.jpg?itok=y3GExGqe)
![Η Μενεγάκη με μπικίνι-Παίζει με το Λαμπραντόρ και τον σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/menegaki_3.jpg?itok=0KS0MOfQ)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο