Αίθριος και καλοκαιρινός ο καιρός - Συνεχίζεται η πτώση της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Αίθριος και καλοκαιρινός ο καιρός - Συνεχίζεται η πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος και καλοκαιρινός ο καιρός - Συνεχίζεται η πτώση της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Tετάρτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν ισχυροί, φτάνοντας εως και 8 μποφόρ στη περιοχή του Αιγαίου.

Στην Αττική, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κινείται γενικά από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, κυρίως ττο απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που θα αραιώσουν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωΐνές ώρες στη Βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη, κυρίως στα νότια, η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Πέμπτη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ