Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.Κριός

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Ταύρος

Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Λέων

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις. Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά.

Ζυγός

Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες, μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα μπροστά. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Υδροχόος

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

Ιχθείς

Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ