Δροσίζει απο σήμερα ο καιρός - πτώση θερμοκρασίας εως και 8 βαθμούς κελσίου - iefimerida.gr

Δροσίζει απο σήμερα ο καιρός - πτώση θερμοκρασίας εως και 8 βαθμούς κελσίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Τρίτη, αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, σταματώντας την επέλαση του καύσωνα. Οι ισχυροί άνεμοι θα πνέουν εως και 8 μποφόρ κρατώντας την θερμοκρασία σε ανεκτά επίπεδα.

Στην Αττική, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση και να κυμαίνεται μεταξύ 24 και 37 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενω τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενω στην Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις απο το μεσημέρι στη Βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θερμοκρασία στις Κυκλάδες, θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς κελσίου, ενω στη Κρήτη έως 36 και στα νοτια έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στα νότια των νησιών θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Για αύριο Τετάρτη, θα δροσίσει κι άλλος, αφού ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενω η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ