Νικολούλη : «Μου πρότειναν να κάνω πρωινό στο Mega» - iefimerida.gr

Νικολούλη : «Μου πρότειναν να κάνω πρωινό στο Mega»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αγγελική Νικολούλη, στα πλαίσια της οποίας μίλησε για πρώτη φορά για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί και απορρίψει.

«Σχεδόν όλες οι προτάσεις αφορούσαν το 'Φως στο τούνελ'. Το Mega βέβαια, παλιότερα, ήθελε να αναλάβω στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, παράλληλα με το 'Φως στο τούνελ'. Και αυτό το λέω πρώτη φορά δημοσίως. Δεν μπορούσα όμως να κάνω και τα δυο ταυτοχρόνως». Αυτή είναι η πλήρης δήλωση της δημοφιλούς δημοσιογράφου στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly.

Εκεί που επίσης μίλησε για το αν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να κάνει κάτι διαφορετικό: «Θα το ήθελα, αλλά αν αποφάσιζα κάτι τέτοιο, θα ήταν σαν να προδίδω τον κόσμο που με στηρίζει τόσα χρόνια και με είχε συνηθίσει στην έρευνα και στη πρόσφορα».

Όσον αφορά το πως περνάει τώρα που βρίσκεται μακριά από έρευνες και εκπομπές, είπε: «Τις πρώτες εβδομάδες ένιωθα την ένταση που είχα όταν έκανα εκπομπή. Έχω συνηθίσει πλέον και βλέπω ότι ο κόσμος κυκλοφορεί την Παρασκευή, γιατί εγώ επί 17 χρόνια δεν κυκλοφορούσα ποτέ τέτοια ημέρα. Ζω πλέον κι εγώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Υπάρχει ζωή και την Παρασκευή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ