Δεύτερη ευκαιρία της Ελλάδας για το Εuro - Η Εθνική νέων αντιμετωπίζει απόψε την Ισπανία - iefimerida.gr

Δεύτερη ευκαιρία της Ελλάδας για το Εuro - Η Εθνική νέων αντιμετωπίζει απόψε την Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νεαροί βλαστοί της Εθνικής μας ομάδας, ετοιμάζονται δυναμικά να μας κάνουν περήφανους στον αγώνα ενάντια στην Ισπανία και να κερδίσουν τον τίτλο του Euro στη κατηγορία τους, κάνοντας την Ελλάδα περήφανη.

Η φουρνιά αυτή, μοιάζει διαφορετική απο τις άλλες, διαπρέποντας σε δύσκολους καιρούς, με συνολικά 155 συμμετοχές την περασμένη σεζόν σε ομάδες της Σουπερ Λίγκα, όταν οι προ πενταετίας «ασημένιοι» διεθνείς του Ν. Νιόπλια είχαν μόλις 85!

Με τη βοήθεια του Φερνάντο Σάντος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της τεχνικής νέων, έχει δημιουργήσει μία δυναμική ομάδα νέων με ξεχωριστά ταλέντα, στην οποία βασίζει η Ελλάδα τις ελπιδες της, αφού απόψε στις 9.30, τα παιδιά θα έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα της Ισπανίας διεκδικώντας το Εuro.

Η ομάδα που αναμένεται να μας κάνει περήφανους αποτελείται απο:
Τον 17χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο και τον Σωκράτη Διούδη, τον σέντερ φορ Δημήτρη Διαμαντάκο, τα αριστερά μπακ Κώστα Σταφυλίδη και Χαράλαμπο Λυκογιάννη, τους στόπερ Μαυρούδη Μπουγαΐδη κι Δημήτρη Κουρμπέλη, τους μέσους Παναγιώτη Μπάλα, Σπύρο Φουρλάνο και Γιώργο Κατίδη και τους επιθετικούς Χάρη Μαυριά και Γιάννη Γιαννιώτα.

Αναμένουμε το αποψινό ματς να στέψει νικητές τους νέους της Εθνικής μας και να σηκώσει την Ελλάδα στο υψηλότερο βάθρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ