Ολονύχτια μάχη αστυνομικών με συμμορία αλλοδαπών που έκλεβε τον χαλκό της ΔΕΗ! - iefimerida.gr

Ολονύχτια μάχη αστυνομικών με συμμορία αλλοδαπών που έκλεβε τον χαλκό της ΔΕΗ!

Ολονύχτια μάχη αστυνομικών με συμμορία αλλοδαπών που έκλεβε τον χαλκό της ΔΕΗ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πραγματική μάχη με κλέφτες...χαλκού εξελίχθηκε η ολονύχτια επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας στην Βοιωτία, όταν εντοπίστηκαν τρία ύποπτα οχήματα. Σε δύο περιπτώσεις, οι επιβαίνοντες πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή και όταν οι αστυνομικοί βρήκαν ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, αυτό ήταν γεμάτο καλώδια της ΔΕΗ.

Ειδικότερα, στις 3 το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα στην περιοχή Σκούρτα Δερβενοχωρίων. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε μια κινηματογραφική καταδίωξη. Τελικά το ύποπτο αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο σε μια δασική περιοχή και ακινητοποιήθηκε. Οι κακοποιοί όμως ήταν αποφασισμένοι. Βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν. Τελικά, εκμεταλλευόμενοι το δάσος και το σκοτάδι διέφυγαν.

Αμέσως, η ΕΛΑΣ τέθηκε σε συναγερμό και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών. Μετά από λίγη ώρα σε μια δασώδη περιοχή εντοπίστηκε ένα ακόμα ύποπτο αυτοκίνητο με επιβάτη, μεταξύ άλλων, έναν 26χρονο Πακιστανό, που συνελήφθη.

Η καταδίωξη όμως δεν τελείωσε εκεί. Μετά από έρευνες και αλλεπάλληλα μπλόκα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και τρίτο όχημα. Οι επιβαίνοντες αντί να σταματήσουν άνοιξαν πυρ και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη, και για καλή τύχη των αστυνομικών το όχημα βγήκε και πάλι από το δρόμο στην περιοχή Κλειδί. Οι δράστες το εγκατέλειψαν και διέφυγαν. Στο όχημα όμως βρέθηκε μια μεγάλη ποσότητα καλωδίων χαλκού αξίας άνω των 15.000 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και μια καραμπίνα με φυσίγγια.

Ο 26χρονος Πακιστανός που συνελήφθη ομολόγησε ότι είναι μέλος μια οκταμελούς σπείρας που κλέβει καλώδια από μετασχηματιστές της ΔΕΗ της περιοχής, τα οποία στη συνέχεια πουλάει με σημαντικό κέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ