Κακλαμάνης για Στουρνάρα: Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Κακλαμάνης για Στουρνάρα: Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πρωθυπουργός

Κακλαμάνης για Στουρνάρα: Πρέπει να καταλάβει ότι είναι υπουργός και όχι πρωθυπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά του Γιάννη Στουρνάρα εξαπολύει ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας πως «ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να καταλάβει ότι είναι υπουργός και δεν είναι πρωθυπουργός», τονίζοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει στη διαπραγμάτευση τη γραμμή «σου δίνω, μου δίνεις ταυτόχρονα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real news, ο κ. Κακλαμάνης, εκφράζοντας την άποψή του για τη διαπραγματευτική τακτική που οφείλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση ανέφερε, επίσης για τον Γιάννη Στουρνάρα, ότι «αν οι πολιτικοί του ώμοι δε αντέχουν το βάρος της σκληρής διαπραγμάτευσης ,ας το πει».

Ακόμη, εκτίμησε πως όταν ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού, «θα εμφανιστεί ο πραγματικός Σαμαράς της επαναδιαπραγμάτευσης».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Κακλαμάνης αφήνει αιχμές για τον βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο, λέγοντας πως «βιάστηκε να αποδεχθεί τη θέση , αλλά και να την εγκαταλείψει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ