Ο Τσάρλι Σιν παρατάει το twitter: 8 εκ. followers μένουν «ορφανοί» - iefimerida.gr

Ο Τσάρλι Σιν παρατάει το twitter: 8 εκ. followers μένουν «ορφανοί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 46χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται εντός της ημέρας να διαγράψει το προφίλ του στο twitter με το αιτιολογικό ότι δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την περαιτέρω συμμετοχή του στα social media.

«Δεν βλέπω να έχω να κερδίσω κάτι άλλο από αυτή την ιστορία», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο 46χρονος σε δικούς του ανθρώπους. Ξεχνώντας φυσικά τόσο την δυνατότητα που του δίνουν οι 8.000.000 followers του να προμοτάρει ανέξοδα το Anger Management, το sitcom στο οποίο πρωταγωνιστεί. Καθώς επίσης και ότι άλλοι σταρ με τέτοια γκέλα, όπως π.χ. η Κιμ Καρντάσιαν, έχουν καταφέρει να πληρώνονται μέχρι και 7.000$ για κάθε post τους που προμοτάρει συγκεκριμένο προϊόν.

Άλλη μια ένδειξη ότι ο Τσάρλι δεν πολυκαταλαβαίνει τι κάνει. Τόσο γενικώς, όσο ειδικώς και στα social media. Όπως απέδειξε ήδη με το θρυλικό πρώτο tweet που τον έδειχνε αγκαλιά με τον πορνοσταρ Μπρι Όλσεν να πίνει σοκολατούχο γάλα. Και το οποίο δικαίως αποτελεί την κεντρική φωτό του άρθρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ