Στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντρου Νίκολας - iefimerida.gr

Στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντρου Νίκολας

Στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντρου Νίκολας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντρου Νίκολας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τη δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν.

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος φερόταν πως αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά την απομάκρυνσή του τον περασμένο Φεβρουάριο από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός άσος είχε 7,4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 αγώνες στην Ευρωλίγκα, ενώ είχε 8,3 πόντους και 1,8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 20 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Για να ολοκληρωθεί μία ομάδα, χρειάζεται ένας παίκτης όπως είναι ο Νίκολας. Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός σουτέρ, αλλά ένας έμπειρος και πραγματικός επαγγελματίας, όπως απέδειξε στις σεζόν που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του δεν θα είναι μόνο να σουτάρει από μακρινή απόσταση, αλλά θα μας βοηθάει πολύ μέσα στο παρκέ», δήλωσε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ετορε Μεσίνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ