«Οι Σαϊεντολόγοι έκαναν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Κίντμαν» - iefimerida.gr

«Οι Σαϊεντολόγοι έκαναν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Κίντμαν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναντίον της Κίντμαν επιχείρησαν και κατάφεραν να στρέψουν τα δυο υιοθετημένα παιδιά της οι Σαϊεντολόγοι, μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ το 2001.

«Τα καθοδηγούσαν εναντίον της Κίντμαν και έδιναν αναφορά για την πρόοδό τους στον Τομ. Συγκεκριμένα τους έλεγαν (σ.σ. στον 6χρονο τότε Κόννορ και την 9χρονη Ισαμπέλα) ότι ήταν κάποια στην οποία δεν έπρεπε να ανοιχτούν, να έχουν επικοινωνία ή να περνάνε χρόνο μαζί της».

«Οι Σαϊεντολόγοι έκαναν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Κίντμαν» | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο Μάρτι Ράθμπουν, ηγετικό στέλεχος της εκκλησίας επί 27 χρόνια, στο NBC. Ο οποίος επίσης πρόσθεσε ότι τα μέλη της αίρεσης φροντίζουν να έχουν υπό στενή παρακολούθηση τα προβεβλημένα μέλη της και να κατακρίνουν όσους ανθρώπους στο περιβάλλον των μελών τους διατηρούν αρνητική στάση απέναντι στη εκκλησία.

Μια «πλύση εγκεφάλου», σύμφωνα με την Daily Mail, που προφανώς είχε αποτέλεσμα καθώς η Νικόλ είχε πει το 2007 ότι «τα παιδιά μου δεν με φωνάζουν μαμά».

Αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν γιατί η Κέιτι Χόλμς επέμεινε να έχει την αποκλειστική κηδεμονία της Σούρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ