Ο Τσάρλι Σιν τα έχει χάσει τελείως: Βλέπει νεκρούς να… χορεύουν - iefimerida.gr

Ο Τσάρλι Σιν τα έχει χάσει τελείως: Βλέπει νεκρούς να… χορεύουν

Ο Τσάρλι Σιν τα έχει χάσει τελείως: Βλέπει νεκρούς να… χορεύουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ή χρίζει άμεσα ψυχιατρικής βοήθειας, ή μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί ο Τσάρλι Σιν, ο οποίος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι διατηρεί τακτική επικοινωνία με τους φίλους του που δεν βρίσκονται πια εν ζωή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «όταν ο κολλητός μου, ο Ζάλμαν Κίνγκ, πέθανε πήγα να συλλυπηθώ τη σύζυγό του. Φτιάχναμε ένα τοστ και τον είδα. Είχε πεθάνει πριν 4 ώρες και χόρευε».

Όταν ο δημοσιογράφος τον κοίταξε λίγο λοξά με αυτή του τη δήλωση, ο Τσάρλι όχι απλά δεν πτοήθηκε, αλλά συνέχισε λέγοντας: «Ο πατέρας μιας πολύ καλής μου φίλης, της Στέφανι, πέθανε. Ήμουν στο σπίτι της και τον είδα να περπατά. Ήξερα ότι ήταν αυτός».

Μάλιστα, επισήμανε ότι έχει αποδεχτεί αυτή την επαφή που έχει αναπτύξει με τους νεκρούς κι αυτό είναι κάτι που δεν τον τρομάζει καθόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ