Αυτή είναι η παρουσιάστρια που μοιράζονται Μπερλουσκόνι-Μπαλοτέλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που μοιράζονται Μπερλουσκόνι-Μπαλοτέλι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας κερδίσει άλλη μια υπόθεση φοροδιαφυγής στα δικαστήρια, ο Σίλβιο αποφάσισε να ταξιδέψει με το ιδιωτικό του τζετ στην Σαρδηνία μαζί με την Μπάρμπαρα Γκουέρα, μόνιμη θαμώνα στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι του και πρώην (ίσως και μια από τις νυν) του Μάριο Μπαλοτέλι.

Η χαρά της Ιταλίδας παρουσιάστριας που βρέθηκε ξανά στο εσωτερικό της βίλας Τσερτόζα του Μπερλουσκόνι ήταν τόσο μεγάλη που δεν σταμάτησε να ανεβάζει σέξι -και τοπλες- εικόνες της από την πισίνα και τους υπόλοιπους χώρους.

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που μοιράζονται Μπερλουσκόνι-Μπαλοτέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χωρίς φυσικά να δηλώνει στους followers της που ακριβώς βρίσκεται.

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που μοιράζονται Μπερλουσκόνι-Μπαλοτέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ίσως απλά να αισθανόταν ιδιαίτερη τιμή που ήταν η μοναδική από τα κορίτσια του που επέλεξε ο Σίλβιο να πάρει μαζί του. Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ξανά στο άμεσο μέλλον, αφού στο εσωτερικό της βίλας βρίσκεται υπό κατασκευή ένας πυργίσκος αξίας 5,6 εκ. ευρώ με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα sex parties του πάλαι ποτέ Ιταλού πρωθυπουργού.

Αυτή είναι η παρουσιάστρια που μοιράζονται Μπερλουσκόνι-Μπαλοτέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η εντυπωσιακή Μπάρμπαρα, με θητεία -όπως είναι σχεδόν αυτονόητο- στην ιταλική τηλεόραση είναι επίσης μια από τις πρώην του Μάριο Μπαλοτέλι, του έτερου Ιταλού με τόσο μεγάλη λίμπιντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ