Τζέιν Φόντα: «Στα 74 μου κάνω το καλύτερο σεξ της ζωής μου» - iefimerida.gr

Τζέιν Φόντα: «Στα 74 μου κάνω το καλύτερο σεξ της ζωής μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές, αλλά η πάλαι ποτέ Μπαρμπαρέλα χρειάστηκε μια εγχείριση στο γόνατο και να φτάσει στα 70 πριν γνωρίσει τι σημαίνει καλό σεξ. Αυτό που της προσφέρει ο 70χρονος μουσικός παραγωγός Ρίτσαρντ Πέρι, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 2 1/2 χρόνια.

«Στα 74 μου, ποτέ δεν είχα πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ίσως γιατί μικρότερη είχα πάρα πολλές αναστολές. Δεν ήξερα τι πραγματικά επιθυμούσα. Αυτό που δεν είχα γνωρίσει ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή μου, είναι η πραγματική οικειότητα με έναν άντρα. Ήθελα απεγνωσμένα να την ανακαλύψω πριν πεθάνω. Μου συνέβη λοιπόν με τον Ρίτσαρντ, που με κάνει να νιώθω απόλυτα ασφαλής μαζί του. Πολλές φορές, όταν κάνουμε έρωτα, τον βλέπω όπως ακριβώς ήταν πριν 30 χρόνια».

Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Sun η 74χρονη ηθοποιός. Κάτι που δεν πρέπει να χαροποίησε τους τρεις πρώην συζύγους της, δηλαδή τον σκηνοθέτη Ρότζερ Βαντίμ, τον πολιτικό Τομ Χάιντεν και τον ιδρυτή του CNN Τεντ Τέρνερ.

Όσον αφορά το γιατί πέρασε την ζωή της στερημένη από αγάπη, η Τζέιν ρίχνει το φταίξιμο στον πατέρα της, Χένρι «Δεν θέλω να κάνω φτηνή ψυχανάλυση, αλλά όταν έχεις ένα πατέρα ανίκανο να δείξει οποιοδήποτε συναίσθημα, ο οποίος σου λέει συνέχεια ότι δεν πρόκειται κανείς να σε αγαπήσει και ότι δεν είσαι τέλεια, αυτό σου αφήνει ουλές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ