Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι θα αυξηθεί η σεξουαλική σας γοητεία και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον του περίγυρου σας. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Ταύρος

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές.

Δίδυμοι

Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σας και σας βοηθάνε να διαπρέψετε με ότι κι αν ασχοληθείτε. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ. Φροντίσετε να είσετε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας.

Παρθένος

Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει.

Ζυγός

Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Στον οικονομικό σας τομέα, συγγενείς, σπίτι, περιουσιακά, καθώς και διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν το εισόδημα σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά.

Αιγόκερως

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές

Υδροχόος

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ιχθείς

Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ