Η Μέλανι Γκρίφιθ χωρίς βέρα – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο με τον Αντόνιο - iefimerida.gr

Η Μέλανι Γκρίφιθ χωρίς βέρα – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο με τον Αντόνιο

Η Μέλανι Γκρίφιθ χωρίς βέρα – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο με τον Αντόνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που πρωτοκυκλοφόρησαν πριν από περίπου δύο μήνες για σύννεφα στο γάμο της Μέλανι Γκρίφιθ και του Αντόνιο Μπαντέρας αναζωπυρώνει η πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού χωρίς τη βέρα της, την οποία δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο Μπαντέρας σκόπευε να ζητήσει διαζύγιο από την επί 15 χρόνια σύζυγό του, για τα μάτια μιας άγνωστης, νεαρής μελαχρινής με την οποία τον είχαν εντοπίσει οι παπαράτσι σε κλαμπ στο Κανκούν.

Τότε ωστόσο, οι κοινές εμφανίσεις του ζεύγους είχαν καταλαγιάσει τις φήμες. Η πρόσφατη εμφάνιση της Μέλανι όμως, η οποία εθεάθη στο Λος Άντζελες να κάνει βόλτες και ψώνια ολομόναχη και χωρίς τη βέρα στο δάχτυλό της, ήταν αφορμή για να αρχίσουν και πάλι οι ψίθυροι.

Σύμφωνα με πολλά ταμπλόιντ δημοσιεύματα, το διαζύγιο είναι πραγματικότητα, με τον Αντόνιο να καλείται να δώσει στη Μέλανι 50 εκατ. δολάρια για να είναι και πάλι ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ