Χριστοφιλοπούλου: «Δεν τίθεται θέμα υπουργού Οικονομικών αυτή τη στιγμή» - iefimerida.gr

Χριστοφιλοπούλου: «Δεν τίθεται θέμα υπουργού Οικονομικών αυτή τη στιγμή»

Χριστοφιλοπούλου : «Δεν τίθεται θέμα υπουργού Οικονομικών αυτή τη στιγμή»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν τίθεται θέμα υπουργού Οικονομικών αυτή τη στιγμή» δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου με αφορμή την κριτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς του Γιάννη Στουρνάρα στο θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου. «Είναι όμως πολύ σημαντικό στη φάση της κρίσης που περνάμε να δούμε τη στρατηγική μας για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης» πρόσθεσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στον Real fm.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τους χειρισμούς Στουρνάρα και τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό προκειμένου να εκφράσει τις αντιρρήσεις του και να ζητήσει συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Η συνάντηση έχει οριστεί για σήμερα το βράδυ στις 19.00.

Αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος προεδρεύει σύσκεψης με τα κορυφαία στελέχη (Χριστοφιλοπούλου, Κουκουλόπουλος, Μανιάτης, Γεννηματά, Χρυσοχοίδης) προκειμένου να καθοριστεί η στάση του κόμματος στην αποψινή σύσκεψη.

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου τόνισε με έμφαση ότι «αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί με αυτή την ύφεση τη στιγμή που πολύς κόσμος και νοικοκυριά βρίσκονται στο κόκκινο».

«Το ζήτημα δεν αφορά το υπουργείο αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούμε το μείζον ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης, για να τα βγάλουμε πέρα πρέπει να υπάρχει η κοινωνία και η αγορά και πρέπει να υπάρξει προσαρμογή» είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου, δίνοντας μια πρόγευση της στάσης που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ απέναντι στον κ. Στουρνάρα.

«Το ΠΑΣΟΚ δικαιούται να συνεισφέρει όσα μπορεί στην προσπάθεια της διάσωσης της χώρας και της ασφαλούς Ευρωπαϊκής πορείας» κατέληξε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ