Το γοβάκι της Σταχτοπούτας είναι Louboutin [εικόνες] - iefimerida.gr

Το γοβάκι της Σταχτοπούτας είναι Louboutin [εικόνες]

Το γοβάκι της Σταχτοπούτας είναι Louboutin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παραμύθι της Σταχτοπούτας επηρέασε την ψυχολογία χιλιάδων γυναικών του πλανήτη που μεγαλώνουν ψάχνοντας το πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Πλέον όμως, η ηρωίδα του συγκεκριμένου παραμυθιού θα γίνει πρότυπο όχι για τον άντρα που επέλεξε, αλλά για το γοβάκι που φόρεσε στο χορό.

Με αφορμή την επανακυκλοφορία της κλασσικής ταινίας της «Σταχτοπούτας» του 1950 σε Blu-Ray τον Οκτώβριο, η Disney ζήτησε από τον Christian Louboutin να δημιουργήσει είκοσι μοναδικά κομμάτια τα οποία θα δοθούν σε υπερτυχερές μέσω ενός μεγάλου διαγωνισμού στις 17 Αυγούστου.

Τη δημιουργία του παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, όπου δήλωσε ότι «η Σταχτοπούτα δεν αποτελεί εμβληματική φιγούρα μόνο όταν πρόκειται για την ομορφιά, την χάρη και την παραμυθένια αγάπη, αλλά και για τα παπούτσια».

Τα γοβάκια είναι φτιαγμένα από δαντέλα και τούλι με λεπτομέρειες από κρύσταλλα, ένα ζευγάρι απαστράπτουσες πεταλούδες, ενώ οι κόκκινες σόλες-υπογραφή του Louboutin αποτελούν μια ευγενική υπενθύμιση για το ότι δεν πρόκειται για όνειρο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ