Η Κέιτ Μος δεν κυκλοφορεί πια με το μαγιό – Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μος δεν κυκλοφορεί πια με το μαγιό – Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη [εικόνες]

Η Κέιτ Μος δεν κυκλοφορεί πια με το μαγιό – Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μος αποφάσισε να αφήσει πίσω της φωτογραφήσεις, διαφημιστικά και ξέφρενα πάρτι και να πάει διακοπές στο Σεν Τοπέ, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο. Μια μικρή αλλαγή στις ενδυματολογικές της επιλογές ωστόσο, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με πολλά σκανδαλοθηρικά έντυπα, το μοντέλο κάθε φορά που επισκέπτεται το Σεν Τροπέ κυκλοφορεί αποκλειστικά με μικροσκοπικά μπικίνι, τουλάχιστον μέχρι τη δύση του ηλίου. Έτσι η επιλογή της, μέρα μεσημέρι, να φορέσει ένα λευκό - και κυρίως φαρδύ – τουνίκ, θεωρήθηκε τουλάχιστον ύποπτη. Όπως αναφέρεται, αν και το φόρεμα δεν είναι εφαρμοστό, η «φουσκωμένη» κοιλιά της είναι ορατή, απόδειξη της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Η Κέιτ Μος δεν κυκλοφορεί πια με το μαγιό – Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Κέιτ Μος δεν κυκλοφορεί πια με το μαγιό – Οργιάζουν οι φήμες για εγκυμοσύνη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, η Κέιτ, που παραμένει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Τζέιμι Χινς.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ