Φεστιβάλ σωμάτων στην Αυστρία - iefimerida.gr

Φεστιβάλ σωμάτων στην Αυστρία

Φεστιβάλ σωμάτων στην Αυστρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζώα, έντομα, μυθικές φιγούρες, τα σώματα μεταμορφώνονται κάτω από το πινέλο εκατοντάδων καλλιτεχνών που συγκεντρώθηκαν στο 15ο Φεστιβάλ Ζωγραφικής Σώματος ( Bodypainting Festival) στο Πόρτσχαχ, στη Νότια Αυστρία.

Είναι ένα χωριουδάκι στις όχθες της λίμνης Wörthersee που φιλοξενεί για 3 ημέρες περίπου 30.000 θεατές που έρχονται για να θαυμάσουν τις δημιουργίες 200 καλλιτεχνών από 40 χώρες. Ο νικητής επιστρέφει στη χώρα του με ένα βραβείο World Award.

Στα δρομάκια συγχρωτίζονται ζωγράφοι, μοντέλα ή απλοί θεατές, ορισμένοι με τα παιδιά τους ενώ υπάρχουν εκατοντάδες φωτογράφοι.

«Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι γυμνός ή ζωγραφισμένος» δηλώνει η Λίζα, από τη Βαυαρία, η οποία ποζάρει στους φωτογράφους. Το Φεστιβάλ Αυστρίας έγινε με τα χρόνια η σημαντικότερη εκδήλωση του είδους, σε παγκόσμιο επίπεδο. Εφέτος το θέμα του Φεστιβάλ που καλούνται να αποτυπώσουν στα σώματα οι καλλιτέχνες είναι οι «εσωτερικοί φόβοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ