Κεδίκογλου προκαλεί Νικολόπουλο: Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου προκαλεί Νικολόπουλο: Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου για την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας.

«Τελικά δεν είναι όλοι για τα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει λογική εξήγηση», αφού «μόλις χθες (ο κ. Νικολόπουλος) είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Ακριβώς, η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Χρόνος για τον κ. Νικολόπουλο να έχει τσακωθεί με τον υπουργό του, δεν υπήρξε. Η διαπραγμάτευση με την Τρόικα δεν ξεκίνησε ακόμη και μόλις χθες έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Τελικά δεν είναι όλοι για τα δύσκολα. Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της και ο Ν. Παναγιωτόπουλος έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντα του».

Ερωτώμενος για το αν ισχύει η διαρροή ότι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς είναι έξαλλος από τη συμπεριφορά του κ. Νικολόπουλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Δεν έχω τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αυτό είναι όλο».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Νικολόπουλος αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ