Κακοποιοί με καλάσνικοφ άρπαξαν 400.000 ευρώ από τα διυλιστήρια - iefimerida.gr

Κακοποιοί με καλάσνικοφ άρπαξαν 400.000 ευρώ από τα διυλιστήρια

Κακοποιοί με καλάσνικοφ άρπαξαν 400.000 ευρώ από τα διυλιστήρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβλαν στο κτίριο πίσω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και αφού κράτησαν όμηρο τον φύλακα και απείλησαν 2 υπαλλήλους του ταμείου άρπαξαν περίπου 400.000 ευρώ.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι όταν τέσσερις ληστές με δύο αυτοκίνητα έφτασαν έξω από το κεντρικό κτίριο της ΕΚΟ που βρίσκεται πίσω από τα διυλιστήρια. Ο ένας από τους δράστες παρέμεινε στο ένα αυτοκίνητο για να φυλάει τσίλιες ενώ οι άλλοι τρεις συνέχισαν με το άλλο όχημα.

Στη συνέχεια ο ένας ληστής με την απειλή του καλάσνικοφ ακινητοποίησε τον φύλακα και τον κράτησε όμηρο. Οι άλλοι δύο ληστές εισέβαλαν στο χώρο των γραφείων σπάζοντας την μπάρα της εισόδου. Ακινητοποιησαν τους 2 υπαλλήλους τους και φώναξαν «ληστεία πέστε στο πάτωμα».

Αρπαξαν έναν σάκο με χρήματα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, μάζεψαν από την είσοδο τον ληστή που κρατούσε όμηρο το φύλακα και έγιναν καπνός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ